Welcome to Letrina Travel & Rent a car
The Best prices all over the world!!

Είμαστε μια Ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην εκμίσθωση πολυτελών λεωφορείων, αυτοκινήτων παντός τύπου VIP transportation με εξειδικευμένα οχήματα, οργάνωση εκδρομών καθώς επίσης και κράτηση ξενοδοχείων μέσο real time συστήματος κρατήσεων. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και σε 135 χώρες του εξωτερικού. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα οχημάτων από ένα μικρό οικονομικό αυτοκίνητο σε ένα μεγάλο οικογενειακό, μίνι βαν 9 θέσεων, επαγγελματικό καθώς και VIP transportation με πολυτέλεια

Incoming Tour Operator.

Οι σταθμοί μας έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Πελοπόννησο συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων στο κέντρο της Πάτρας (Νόρμαν 18-20), Αγίου Διονυσίου 34, στο αεροδρόμιο του Αράξου (UPPON Request), στην Ηλεία (πεζόδρομος Κοραή & Κατακόλου, Κατάκολο), στον Πύργο (Ερυθρού Σταυρού 6-Εντός των υπεραστικών λεωφορείων και στην Αρχαία Ολυμπία... Επιλέξτε ενοικίαση αυτοκινήτου από την Letrina Rental στην Αθήνα, που βρίσκεται κοντά σε πολλούς από τους σημαντικότερους σταθμούς του υπόγειου σιδηρόδρομου στην πόλη συμπεριλαμβανομένου του Συντάγματος, της Ακρόπολης, και πολλών άλλων.
Εκτός από τα υποκαταστήματά μας στο κέντρο της πόλης, μπορούμε επίσης να παρέχουμε τις καλύτερες τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια όπως το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» και το Αεροδρόμιο «Καζαντζάκης».

Rent a Car or Book your Hotel in Greece.

Έχουμε συνεργαζόμενα υποκαταστήματα σε κάθε μεγάλη πόλη σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας πολυτελή λεωφορεία, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε Αθήνα, Μακεδονία, Νησιά Αιγαίου, Νησιά Ιονίου, Κρήτη και πολλών άλλων. Επιλέξτε ενοικίαση από τη Letrina Rental στην Ελλάδα για διακοπές ή επαγγελματικό σκοπό.
Προσφέρουμε premium ενοικιάσεις αυτοκινήτων, με τα αυτοκίνητα της Infinity, BMW, Mercedes...

Διακοπές στην Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία.....

Aν ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, τότε μπορείτε να βρείτε την Letrina Travel σε οποιοδήποτε δημοφιλή προορισμό σε όλο τον κόσμο. Μερικές από τις κορυφαίες περιοχές μας για ταξίδια περιλαμβάνουν την Κρήτη, τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα, τη Μύκονο, Παρίσι, Ρώμη, Μόναχο, ΚανΚουν, Φλόριντα και το Άμστερνταμ.
Για σύγκριση τιμών παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες προσφορές μας. Θα βρείτε οικονομικές τιμές και μια μεγάλη ποικιλία από προορισμούς.

Reserve your car or Book your room from your mobile device

Η Letrina είναι γνωστή για την καινοτομία και την φέρνουμε σε κάθε πτυχή της επαγγελματικής σας ζωής.
Καλέστε το +30 2616 007356 και άμεσα θα ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη για αεροπορικό - ακτοπλοϊκό εισιτήριο, ξενοδοχείο ή αυτοκίνητο. Μια από τις τελευταίες καινοτομίες μας στην προσπάθειά μας να κάνουμε τη ζωή ευκολότερη για τους πελάτες μας, είναι το πρωτοποριακό μας site που δίνει την δυνατότητα για online κράτηση από το δρόμο, ακόμα κι αν έχετε μόλις φτάσει στο αεροδρόμιο και περιμένετε για τις αποσκευές σας.

Από που προέρχεται το όνομα Λέτρινα;

history

Στον αρχαιοελληνικό κόσμο οι Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν σύμβολο της ενότητας όλων των ελληνικών πληθυσμών. Μετά την ίδρυση τουσύγχρονου ελληνικού κράτους, στις αρχές του 19ου αιώνα, έγιναν κάποιες προσπάθειες για την αναβίωσή τους.

Το 1833 ο ποιητής Αλέξανδρος Σούτσος ανακαλούσε τον ένδοξο και ειρηνικό χαρακτήρα των Ολυμπιακών Αγώνων και η ποίησή του έστελνε το μήνυμα της αναβίωσής τους. Το 1838, ο δήμος Λετρίνων, περιοχή κοντά στην αρχαία Ολυμπία, αποφάσισε να τους αναβιώσει. Σύμφωνα με τα σχέδιά τους, οι αγώνες θα γίνονταν κάθε τέσσερα χρόνια στην πόλη του Πύργου. Καθώς δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για τους αγώνες αυτούς, οι ιστορικοί πιστεύουν ότι δεν έγιναν ποτέ. Ωστόσο, αυτή η πληροφορία είναι πολύ σημαντική, γιατί δείχνει ότι η ιδέα της σύνδεσης του νέου ελληνικού κράτους με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό -ζήτημα που απασχολούσε έντονα λογίους και πολιτικούς της εποχής- έβρισκε ταυτόχρονα κάποια ανταπόκριση σε ευρύτερα στρώματα του πληθυσμού.

Αντίθετα με την κοινή άποψη, οι Ολυμπιακοί του 1896 δεν ήταν οι πρώτοι σύγχρονοι Αγώνες. Οι Έλληνες τους είχαν αναβιώσει πριν ακόμη γεννηθεί ο Coubertin, διοργανώνοντας τις Ζάππειες Ολυμπιάδες στην Αθήνα συνολικά τέσσερις φορές (1859, 1870, 1875 και 1889). Ωστόσο, οι αγώνες αυτοί ήταν αποκλειστικά ελληνικού ενδιαφέροντος, τόσο αναφορικά με τους αθλητές που έλαβαν μέρος όσο και με το κοινό που τους παρακολούθησε.

Follow us

Facebook

Google+

TripAdvisor

Youtube

Instagram

Contact

Letrina Travel

Agiou Dionisiou 34

Patra

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 2616 007356